OKTOBARSKA AKCIJA – ZAVRTI SVOJ POPUST!!!

Dragi kandidati,
Sezona Work and Travel-a 2018 je za nama. Pamtićemo je kao jednu od najboljih za studente koji su otišli na program, sa visokim satnicama, odličnim zaradama i puno mogućnosti za dodatne poslove. Barem tako su nam preneli naši ovogodišnji kandidati, pa im verujemo na reč  🙂 
Kako se razvija situacija u Americi, sledeće godine očekujemo još bolju sezonu. A da biste otišli u Ameriku, prvo morate da se PRIJAVITE. E, tu dolazimo do suštine. Samo za vas smo pripremili OKTOBARSKI POPUST na program Work and Travel 2019
Okušajte se na našem Točku za popuste i uštedite do 200 USD na prijave u oktobru. Sve što treba da uradite je da zavrtite točak i osvojite svoj popust: $100, $150 ili $200!
Osim novačnih popusta, bićete među prvima koji imaju privilegiju da saznaju koji su to najbolji poslovi bili u 2018-oj godini i izvršite predrezervaciju tih pozicija za sledeću sezonu.
Naravno, stojimo vam na raspolaganju i za sva ostala pitanja.
Dođite do agencije IDEAS u Beogradskoj 36 da se zabavimo i osvojimo novčane popuste. Leto 2019-te će doći brže nego sto mislite i treba se spremiti za njega na vreme.
Vidimo se!