STUDENT ADVISOR – STUDENTSKI MENTOR

Dragi studenti,

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo jedinstvenu ponudu na našem tržištu Work and Travel programa! Kako  smo već prepoznati među studentima kao agencija koja Vama, našim kandidatima, u svakom trenutku posvećuje maksimalnu pažnju kako bismo razmotrili Vaše želje, motive i preferencije koje se tiču samog programa, odlučili smo da odemo korak dalje.

Dakle, mi ne dodeljujemo poslove, ne primoravamo naše kandidate da prihvate pozicije i mesta koja im ne odgovaraju. Naš tim se uvek trudi da prilagodi izbor posla, kao i lokaciju, ličnim preferencijama i motivima, svakog kandidata posebno.

advice_20130614173008_MG

Jednom rečju, u zajedničkoj smo misiji da Vam pomognemo da odaberete što je moguće bolji posao i lokaciju.

Da bismo mogli sve navedeno da ostvarimo i da kvalitetno posvetimo vreme svakom od Vas, od ove godine naša agencija uvodi ulogu STUDENT ADVISOR-A.

Studentski mentori/Student Advisor-i su naši kandidati sa VIŠEGODIŠNJIM ISKUSTVOM na Work and Travel programu, koji će aktivno učestvovati i biti Vama na usluzi oko svih segmenata programa, počevši od izbora posla, lokacije, smeštaja, preko prikupljanja dokumentacije, do nekih veoma korisnih i praktičnih saveta koji se tiču samog života u Americi.

Neformalno i neposredno, naši studentski mentori će raditi sa VAMA, i na osnovu svog VIŠEGODIŠNJEG ISKUSTVA, omogućiti Vama da izaberete posao sa naše liste, koji će učiniti Vaše Work and Travel iskustvo nezaboravnim.

Evo kako smo zamislili da ovo funkcioniše: Nakon prijave, svako od kandidata dobija kontakt telefon i Facebook profil svog STUDENTA MENTORA, koji će sve vreme biti dostupan za sva pitanja koja možete imati u vezi sa samim programom. Bez nepotrebnih formlanosti i gubljenja vremena, maksimalna moguća podrška, brzo, efikasno i neposredno u svakom mogućem trenutku!

Još jedna od stvari na kojoj INSISTIRAMO kao agencija je da našim kandidatima preporučujemo samo PROVERENE POSLOVE I LOKACIJE. Svi studenti koji žele da apliciraju za poslove na kojima su već bili studenti, naši kandidati prethodnih godina, nakon prijave imaju mogućnost da dobiju njihov kontakt. Na ovaj način se informišete o svim prednostima, kao i o manama izabranog posla, lokacije, smeštaja, kao i o mogućnostima za nalaženje drugog posla. Zapravo dobijate odgovor na sve nedoumice i moguće dileme od studenata koji su kroz sve to već prošli, a čija iskustva svakako mogu uticati na Vašu odluku i u velikoj meri olakšati Vaš boravak u Americi.

Vaš IDEAS Tim