Kako finansijski momenat ne bi bio vaša jedina prepreka ka ostvarenju Work and Travel avanture, uveli smo olakšice za svoje polaznike. 

Aktuelni popusti

Popusti na cenu programa koje nudimo našim kandidatima, smenjuju se svakog meseca i omogućavaju vam da ostvarite uštedu. Kako biste bili u toku sa akcijama, zamolićemo vas da pratite objave na sajtu i na našoj instagram i facebook stranici. Pored mesečnih akcija, stalno prisutni su i popusti koje ostvaruju grupe prijatelja, kao i članovi jedne porodice.

Beskamatni kredit

Ono što se iz godine u godinu pokazivalo kao velika pomoć studentima pri isplati programa je BESKAMATAN KREDIT koji u saradnji sa našim partnerima iz Credi Agricole banke studenti mogu dobiti i time pokriti čak 1400 EUR od ukupnih troškova programa. Više o uslovima i informacijama o samom kredutu možete pogledati na linku http://ideas.rs/sr/page/beskamatni-kredit/ 

Napravite sami svoj plan otplate

Cena programa je podeljena na 3 rate, koje se vezuju za različite korake u proceduri i njihovi iznosi su različiti. Prilikom prijave plaćate prvu ratu i prijavu, zatim na red dolazi druga rata, koja iznosi 1000 dolara i plaća se prilikom potpisivanja radnog ugovora sa poslodavcem. Treća rata - ostatak, se uplaćuje nakon odobrene vize.

Druga rata je najčešći problem većini kandidata, pružamo vam mogućnost da sami napravite svoj plan otplate. Ono što je potrebno je da nam dostavite predlog putem emaila, naš tim će razmotriti plan i u većini slučajeva ga odobriti. 

Najvažnije je da se pridržavate dogovorenih okvira.

Osiguranje novca u slučaju nedobijanja vize

Agencija Ideas je u saradnji sa Osiguravajućom kompanijom Triglav omogućila smanjenje rizika od gubitka novca usled nedobijanja vize. Nudimo vam opciju OSIGURANJA ZA VIZU, koja vam omogućava da umesto iznosa utvrđenog ugovorom, bude zadžana samo suma plaćena osiguranjem. Više o tome možete videti na ovom linku http://ideas.rs/sr/page/osiguranje-za-vizu/ .  

Uz sve ove mogućnosti i paket naših besplatnih usluga koje obuhvataju časove jezika, pripremu za razgovor sa poslodavcem, simulaciju intervjua u ambasadi, obuke za određene poslove, dostupnost i van radnog vremena, nadamo se da smo svakom budućem kandidatu olakšali odluku da iskoristi svoju šansu i prijavi se na program.

Čekamo vas u Beogradskoj 36!

Vaš IDEAS timWork and Travel - Ideas
programom studentske razmene