Željko Biočanin

Ovo je definitivno najzanimljiviji posao koji se može raditi u marketu.

Podaci o poslodavcu

Ime: Bi-Lo supermarket

Grad: Edisto Island

Država: SC

Satnica: 11,75$

Opis:

Radio sam u supermarketu na Deli odeljku. Ovo je definitivno najzanimljiviji posao koji se može raditi u marketu. Suština posla je priprema hrane u kuhinji supermarketa, kao i usluživanje mušterija. Nije bilo prekovremenih sati, ali ono što je najveći plus ovog posla je besplatna hrana, što je jedan od najvećih troškova koje inače imate u Americi. Menadžeri su ili jako korektni.

Rating:

Podaci o poslodavcu 2

Ime: Sea Cow eatery

Satnica: 12$

Opis:

Ovo je mali restoran koji služi sve obroke. Radio sam na dve pozicije, kao busser i dishwasher. Kao busser sam na osnovnu satnicu od 8$ imao i bakšiš od 50$, pa na više. Na ovoj poziciji se radi od 5-6 sati, zavisi od gužve u restoranu. Kada sam radio kao dishwasher, radio sam od 6-9 sati, pa sam često imao prekovremeno. Ukupno na oba posla sam izlazio na 80 sati nedeljno.

Rating:

Mesto

Opis i mogućnost za nalaženje posla:

U ovom mestu je jednostavno naći dodatni posao, posebno ako se stigne ranije, oko 21. maja. U tom periodu je lako naći čak i serverski posao, jer je ovo relativno novo mesto za J1 studente, pa nema mnogo konkurencije.

Smeštaj je u okviru resorta u kom se takođe može naći dodatni posao housekeepera. Jedina mana je to što nema mnogo mladih i noćnog života, jer uglavnom dolaze stariji i bogati turisti. Mesto je prilično tiho, u blizini je i Čarlston jedan od najstarijih i najlepših gradova u Americi, koji stvarno vredi videti.

Rating:

Agencija

Opis agencije:

Rating:

Podaci o kandidatu:

Kontakt: