Gordana Tomić

Ovo mi je bila druga godina za redom  u Ocean City-ju. Znala sam tačno zašto se vraćam tamo…

Podaci o poslodavcu

Ime: Seven Eleven

Grad: Ocean City

Država: Maryland

Satnica: 8.75/H

Opis:

7 Eleven, rad na kasi, dopunjavanje proizvoda na policama… Utisci odlicni, jer je vlasnik mog 7 elevena pre svega dobar čovek pa sve ostalo.

Rating: 5/5

Podaci o poslodavcu 2

Ime: Wiking Golf Club

Satnica: 8.25/H plus Bonus

Opis:

Prodavac golf i carting karti. Utisci zadovoljavajuci. Satnica mala ali nista tesko nisam radila.

Rating: 4/5

Mesto

Opis i mogućnost za nalaženje posla:

Mesto je ok.. Mogu da se zarade lepe pare, ali samo kao server. Na ostalim pozicijama ne moze se zaraditi neki veliki novac, prosek između 9000-10 000 dolara ako se imaju 2 posla. Sto se tice nalaska drugog posla ko je uporan naci ce. Iskustvo je da je ove godine jako puno Srba bilo u Ocean city, preko 400 ako ne i vise.

Rating:

Agencija

Opis agencije:

Ja sam zadovoljna bas. Imala sam self program i nasla sama sebi smestaj, tako da niste puno morali da se mucite oko mene. Ali ste pošteno i odgovorno odradili svoj posao! Odgovarali ma mailove redovno i uvek bili tu ako mi je zatrebala neka pomoć. Sa sponzorakom agencijom nisam imala nikakvih problema, par puta su mi slali mejlove u toku leta koje sam popunila i to je svaki kontakt koji sam imala sa njima. Tako da odlicno. Za Ideas sve pohvale. Definitivno cu vas preporuciti drugim studentima. Kritike nemam, jer ste bar u mom slucaju bili maksimalno korektni.

Rating:

Podaci o kandidatu:

Kontakt: