Goran Grabundžija

“Iskustvo sa IDEAS agencijom odlično, što se tiče posla i Corolle, prezadovoljan sam boravkom ovde i vraćam se iduće godine.”

Podaci o poslodavcu

Ime: Restoran The Oceanfront Grille

Grad: Corolla

Država: North Carolina

Satnica: 10$/h

Opis:

goran grabundzija work and travel iskustvoRestoran The Oceanfront Grille, prep cook, pranje sudja, pripremanje salata i svega ostalog sto je potrebno, iznosenje smeca i pospremanje i ciscenje kuhinje nakon smene. Utisci vrlo dobri, gazda gospodin covek 🙂 ostatak ekipe takodje zadovoljavajuci, besplatan obrok i pice po zelji nakon smene, a tokom smene takodje je moguce grickati pomalo i pojesti nesto, zarada 10$/h

Rating: 5/5

Podaci o poslodavcu 2

Ime: Restoran The Upside

Satnica: 8$/h

Opis:

Restoran The Upside, prep cook, zaduzenja ista kao prvi posao, utisci korektno i zadovoljavajuce, takodje besplatan obrok nakon smene, restoran je tek otvoren pre nekoliko nedelja pa je malo neorganizovano ali sve ok, zarada 8$/h.

Rating: 4/5

Mesto

Opis i mogućnost za nalaženje posla:

Corolla NC je malo mesto ima samo oko 700 stalnih stanovnika, ali je u sezoni prepuno turista. Prava sezona je od pocetka juna do kraja avgusta, moguce je raditi i pre i posle ovih meseci ali je najveca guzva tokom ova 3 meseca. Osim plaze koja je prelepa i duga kilometrima nema nista posebno da se vidi i obidje, postoji jedan bar-kafic koji radi svako vece gde se moze izaci, a jednom nedeljno je euro-party kada svi studenti iz evrope izadju u provod. Mesto je idealno za odmor i relaksaciju i za ljude koji ne vole velike gradove i guzve, prepuno je studenata iz istocne evrope, mogucnost za nalazenje posla je velika ali je potrebno krenuti u potragu drugog posla cim dodjete pocetkom juna jer se dobra radna mesta ubrzo popune. Za boravak bice vam potreban bicikl koji je jeftin 30ak $ polovan, sve je blizu na milju 2 moze se ici i peske ali je jednostavnije biciklom. Prezadovoljan sam boravkom ovde i vracam se iduce godine.

Rating:

Agencija

Opis agencije:

Iskustvo sa IDEAS agencijom odlicno, ceo program je protekao dobro bez vecih problema, sa sponzorskom agencijom nisam imao nikakav kontakt sem mesecnog check in-a.

Rating: 5/5

Podaci o kandidatu:

Kontakt: Goran Grabundzija