JOB FAIR – Best of East 25. novembar

Dragi studenti,

Sezonu Job Fair-ova ( razgovora sa poslodavcima uživo ) otvaramo u VELIKOM stilu, 25. novembra od 13h u hotelu Life Design. Prvi Job Fair i odmah krećemo sa nekim od najatraktivnijih lokacija u SAD-u. Ako niste vredan radnik, volite uzrečice ” radio ne radio svira mi radio ” i ” ne mogu da me malo plate koliko ja mogu malo da radim ” onda ovo nisu pravi poslovi za vas. Ovde se radi o poslovima koji zahtevaju ozbiljan rad sa mogućnošću velike zarade na programu.

Fb_Bestofeast_470x246

Marta’s Vineyard – lokacija koja godinama unazad ima reputaciju među studentima kao mesto koje pruža mogućnosti za neke od najvećih zarada u SAD-u. Celo ostrvo je ekskluzivno, gde odmarališta i vikendice imaju neke od najbogatijih ljudi u SAD-u. Satnice preko 11 i 12 usd nisu retkost, a poslodavci su veoma zahtevni, traže ozbiljne kandidate sa dobrim poznavanjem engleskog jezika.

Cape Cod- polustrvo u blizini Bostona. U ponudi su poslodavci na jednom od najelitnijih delova, Provincetown-u, sa visokim satnicama i velikom ponudom dodatnih poslova za studente.

Osim ovih lokacija u ponudi su poslovi u New Jersey-u i Michiganu. Broj mesta je ograničen, a zbog atraktivnosti samih lokacijam, postoji velika potražnja za ovim poslovima. Prijavite se na vreme i ne propustite priliku da pre Nove Godine osigurate neke od najatraktivnijih poslova za sezonu 2018. Za detalje oko pozicija nas pozovite na 069-13 500 78 ili pišite na mail office@ideas.rs.