IDEAS / O NAMA

Agencija IDEAS je osnovana 2007. godine u Beogradu i od tada se bavi programom studentske razmene , poznatiji kao Work and Travel (Radi i Putuj) Program. Svi zaposleni u agenciji su bivši učesnici  Work and Travel  programa, tako da između ostalog kod nas uvek možete saznati sve o programu i poslovima u Americi ne samo iz prve ruke, već i iz ličnog iskustva.

Agencija IDEAS je registrovana u APR-u, Mat Br 62701978 , a takođe imamo i licencu za organizatore turističkog putovanja OTP 61/2017. Agencija je izlistana na sajtu ambasade SAD-a u Srbiji, kao jedna od sertifikovanih za obavljanje programa Work and Travel programa.

Agencija je registrovana i u Bosni i Hercegovini, gde ostvaruje saradnju sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država u BiH.

Sarađujemo sa nekoliko Sponzorskih agencija iz SAD-a, koje su na listi administracije SAD-a, kao ovlašćene da sprovode Work and Travel program. To su CSB International Inc, American Exchange Organization, Spirit Cultural Exchange, Center for International Career Development.

Neki od kvaliteta agencije su pouzdanost, kvalitet i pre svega stalna podrška i dostupnost našim studentima, ne samo tokom trajanja aplikacionog procesa već i prilikom radnog i turističkog dela programa u Americi. Navode za naše tvrdnje možete proveriti kod bilo kog kandidata koji se priključio Work and Travel programu pomoću naše agencije i proveo nezaboravno leto u Americi.