Green Mountain Inn – istorijski šarm Vermonta

Green mountain innPosećivan od strane nekoliko američkih predsednika, razmenjen za farmu, mesto odakle se prenosila jedna od najpopularnijih radijskih emisija davnih tridesetih godina, današnji hotel Green Mountain Inn, ne bi bio toliko zanimljiv da nema tako živopisnu i uzbudljivu istoriju. Danas je to jedan od najpoznatijih boutique hotela u ovom delu SAD-a, koji privlači goste koji žele da uživo dožive njegov neponovljivi istorijski šarm. Smešten je u jednom od exluzivnih turističkih odmarališta u Vermontu, koje preko zime privlači hiljade ljubitelja skijanja i zimskih sportova , a preko leta klijentelu željnu opuštanja i vremena provedenog u prirodi.

Za naše studente u ponudi imamo pozicije u restoranu kao i u samom hotelu. Satnice kreću od $10.20, sa obezbeđenim smeštajem i jednim besplatnim obrokom.
Ako ste zainteresovani za obe pozicije svratite ili se javite putem broja telefona 069 1350078 ili na email office@ideas.rs da detaljnije popričamo i pružimo vam sve potrebne informacije. Čekamo vas u Beogradskoj 36!