POGODNOSTI ZA STUDENTE

U agenciji IDEAS studenti nisu nikada bili i nikada neće biti samo broj na ugovoru. Mi verujemo da je naša obaveza da vas što bolje pripremimo za Work and Travel program i zato smo samo za vas osmilili set besplatnih usluga, jedinstvenih na našem tržištu, koje će Vas u potpunosti pripremiti za sve izazove koji vas čekaju u Americi.

* Prvi strah sa kojim se suočava veliki broj ljudi je intervju sa poslodavcem. opustite se, imamo plan. Svi kandidati prolaze pripremni čas/časove sa našim profesorom, pre samog intervjua. Naučićemo vas par caka, šta treba reći, šta ne, kako se treba ponašati, i tako učiniti vaš intervju uspešnijim.

* Engeski govorite kao Rade Šerbedžija u ulozi ruskog ganstera u holivudskim filmovima? Bez brige, obezbedili smo časove enegleskog jezika za naše kandidate. Kandidati su podeljeni u grupe, u zavisnotsi od trenutnog nivoa.

* Izgubljeni ste među poslovima, lokacjama, iskustvima drugih ljudi. Ne znate šta ćete. Zato je za Vas tu naš student advisor.

work-and-travel-besplatne-usluge-compressed

* Sve ste prošli i sada sledi ono poslednje ali najvažnije. Ambasada. Da ne biste delovali prilikom intervju kao izgubljeni, za vas smo pripremili simulaciju intervjua u ambasadi. Sa našim zaposlenima, pre samog intervjua prolazite celokpan proces i pitanja, šta vas očekuje u ambasadi. Na vama je samo da dobijete vizu:)

* Dobili ste vizu. Definitivno idete. Ali zašto ići nepripremljen. Zajedno sa našim prošlogodišnjim učesnicima, organizujemo orijentacije i pripreme za pojedinačne poslove. Trenizi za servere i ostalo osoblje u restoranima uključeno.

* Mi verujemo da samom činjenocom da ste napustili Srbiju naš posao ne prestaje. Stalna podrška i dostpnost, u vezi sa svim pitanjima je ono što možete uvek očekivati od nas. Na pitanja o jastucima, posteljinama i ćebadima ne odgovaramo. Idite u Walmart 🙂

* Imate uslov, znate engeski, ali vas zezaju finansije. I to smo pokrili. U saradnji sa finansijskim institucijama, obezbedjujemo studentske kredite u iznosu do 1400 eur-a. Krediti su u potpunosti beskamatni za studente, nema skrivenih troškova, i mogu se otplatiti u svakom trenutku.

Jedino umesto vas ne mozemo da radimo.

Pozovite nas za više detalja!